Mentalis Stress 120 Capsules CNK 3570983

€ 57,00
€ 48,45
15% (€ 8,55)

 ✚

48,45

Mentalis Stress is een voedingssupplement ter ondersteuning van de mentale en fysieke vermoeidheid.

Eigenschappen:

- Ashwagandha (Withania somnifera L.) kennen we beter onder de naam Indische ginseng. In India gebruikt men deze plant al eeuwenlang voor zijn vele heilzame effecten. Recente studies hebben de rol van Ashwagandha bij optimale ontspanning en energiebehoud onderzocht.

- Zuurstof is onmisbaar voor de goede werking van de cellen. Maar doordat zuurstof wordt gebruikt bij de energieproductie, komen er daarbij ook vrije radicalen vrij. Deze moleculen worden geneutraliseerd door de antioxidanten. Sommige factoren, zoals vervuiling, roken, blootstelling aan de zon en stress, kunnen de werking van dit beschermingssysteem in het gedrang brengen. Dat noemen we oxidatieve stress.

- Het gepatenteerde enzymcomplex Pyramizym® is een extract van een meloenvariëteit (Cucumis melo L.), die speciaal geselecteerd werd vanwege het hoge gehalte aan antioxidanten. Pyramizym® is een exclusiviteit van de Farmaceutische Laboratoria Trenker. Het bevat een hoog gehalte aan deze drie enzymen: Superoxide Dismutase, Catalase en Glutathion Peroxidase

- Mentalis stress bevat een magnesium van de jongste generatie met een goede  concentratie van het mineraal, een uitzonderlijke biobeschikbaarheid en een uitstekende verdraagbaarheid. Bovendien combineert Mentalis stress de doeltreffendheid van liposomiaal magnesium met alle vitamines B in een natuurlijke vorm. Zij bundelen hun krachten voor een completere werking.

Bestanddelen per 2 capsules:
600 mg extract van Ashwagandha (Withania somnifera L.; KSM-66®), 
10 mg superoxide dismutase uit meloen (Cucumis melo L.; Pyramizym®)
150 mg liposomaal magnesium
100% RI alle B-vitamines (B1,B2,B3,B5,B6,B8,B9&B12)

Gebruik:
2 capsules per dag

Inhoud:
120 capsules

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het