Cressan Respirablue 550mg 90 Capsules CNK 3622495

€ 45,00
€ 40,50
10% (€ 4,50)

 ✚

40,50

RespiraBlue carvacrol is een voedingssupplement met waterkersmaceraat en oregano.
OREGANO (ORIGANUM VULGARE) ONDERSTEUNT HET IMMUUNSYSTEEM EN HET ADEMHALINGSSTELSEL.
Natuurlijk antibioticum
Antibiotica worden vaak ingezet voor het behandelen van  luchtweginfecties. Het onzorgvuldig gebruik van deze  geneesmiddelen bevordert de resistentie bij verschillende  bacteriestammen. Oregano is een bewezen natuurlijke  oplossing voor dit actueel, toenemend en ernstig probleem.Dit komt omdat oregano rijk is aan carvacrol, een  terpenoïd met krachtige antimicrobiële eigenschappen.
WILDE BLAUWE BOSBES (VACCINIUM MYRTILLUS)  EN WATERKERS (NASTURTIUM OFFICINALE) ZIJN  STERKE ANTIOXIDANTEN
Oxidatieve stress
Ademen, bewegen, functioneren. Tijdens deze dagelijkse  onderdelen van het leven produceren lichaamscellenvrije radicalen. In normale omstandigheden neutraliseren antioxidanten de effecten van vrije radicalen.Maar deze neutralisatiemechanismen verliezen de  controle wanneer het aanbod aan schadelijke radicalenontspoort. Vaak zijn roken, slechte voedingsgewoonten,  luchtvervuiling of ziekte hiervan de oorzaak. Hetgevolg is vaak oxidatieve stress met celschade.  Kracht- en duursporters ontwikkelen tijdens inspanningvrije radicalen. In dergelijke situaties is een extra  toevoer aan antioxidanten sterk aan te bevelen. Uitstudies blijkt dat antioxidanten bij sporters een positieve  invloed kunnen  hebben op uithouding, recuperatie enspierherstel.
Deze capsules zijn vrij van gluten, dierlijke stoffen, suiker, gelatine, bewaarmiddelen, kleur-, vul- of hulpstoffen en 100% natuurlijk om uw optimale gezondheid te ondersteunen.
Gebruik:
2x daags, 3 capsules innemen met een groot glas water.
Inhoud:
90 capsules

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het