Specific Waterretentie Duopack 2 X 28 Tabletten Promopack CNK 3195658

€ 30,95
€ 24,76
20% (€ 6,19)

 ✚

24,76

Omschrijving Specific Waterretentie Duopack 2 X 28 Tabletten Promopack

Specifc waterretentie werd ontwikkeld voor vrouwen die vechten tegen weterretentie en het opgeblazen gevoel, maar ook voor gewicht te verliezen zodat alle vrouwen zich goed kunnen voelen.
Specific waterretentie heeft een drievoudige werking:

  • Afslanken: tegen waterretentie
  • Beschermen: anti-oxydante werking
  • Welzijn 

De speciale formule bevat een extract van es die gekend staat voor de stimulerende werking op de vochtafdrijvingsfuncties van het lichaam en de nierdrainage. Hierbovenop bevat hij ook cassis en groene koffie die samen met mangaan, selenium en vitamine B2 helpen om de cellen te beschermen tegen oxidatiestress.
De formule wordt vervolledigt met vitamine B6 die helpt de hormonale activiteit te reguleren.

Gebruik Specific Waterretentie Duopack 2 X 28 Tabletten Promopack

Neem per dag 2 tabletten in, 1 's ochtend en 1 's middags met een glas water van 200ml.

Samenstelling

Ingrediënten (mg per dagelijkse dosis): vulstof (microcristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, vernet natriumcarboxymethylcellulose), groene koffie getitreerd met cafeïne (Coffea arabica L.) (250), es (Fraxinus excelsior L.) (140) - maltodextrine, glansmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, vetzuren, spirulinaconcentraat], zuurvormer (kaliumcitraat), cafeïne (50), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), cassis (Ribes nigrum L.) (35), granaatappel (Punica granatum L.) (14), voormengsel met selenium (hydrosylaat van rijsteiwitten, natriumseleniet), mangaansulfaat, vitaminen B6 (pyridiniumchloride), B1 (thiaminemononitraat), B2 (riboflavine).

Contra indicatie

Zonder gluten, zonder gelatine, zonder ingrediënt van dierlijke oorsprong.Bevat cafeïne (75 mg per dagelijkse dosis), niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en voor kinderen.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het