Udo S Choice Super 8 Caps 30 CNK 2214385

€ 25,95
€ 22,84

 ✚

22,84

• Udo's Choice Super 8 Microbiotica is een voedingssupplement met Bifidobacterien en een bijzonder hoog percentage aan Lactobacteriën.• Udo's Choice Super 8 Microbiotica bevat 8 bacteriestammen met 42 miljard levensvatbare micro-organismen* en is speciaal ontwikkeld voor hoge maar veilige dosis.

Gebruik

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Samenstelling

Samenstelling:

*U hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule minstens 42 miljard levensvatbare micro-organismen of 84 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:________________________________________________________

Lactobacillus acidophilus. . . . . . . . . . . . 45%

Lactobacillus rhamnosus (HA-111) . . . 25%

Lactobacillus rhamnosus (HA-114) . . . 10%

Lactobacillus plantarum. . . . . . . . . . . . . . 7%

Bifidobacterium bifidum. . . . . . . . . . . . . . 6%

Lactobacillus casei . . . . . . . . . . . . . . . . . 3%

Bifidobacterium longum. . . . . . . . . . . . . 3%

Lactobacillus salivarius . . . . . . . . . . . .1%

__________________________________________________________

Ingrediënten:

Anti-klontermiddel (aardappelzetmeel), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, vegetarische capsule (hypromellose), antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddelen (stearinezuur, silicium dioxide). Gegarandeerd minimum 31 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum.Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

___________________________________________________________

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Super 8 gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Super 8 mag worden ingevroren.

Lees minder

Lees meer

  1 beoordeling

Maak een beoordeling

brunoke, 18/12/2018
zeer goed produkt (krachtige efficiente probiotica) en vooral uitstekende service : wegens een kleine vertraging in de levering van een ander product werd gevraagd of ik wou wachten en dan hebben ze, op mijn vraag, de probiotica netjes in de koelkast bewaard. Dankjewel hiervoor!

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het