Mucoperm 4 Gram X 60 Zakjes CNK 3534211

€ 43,90
€ 37,32
15% (€ 6,58)

 ✚

37,32

De darm is bekleed met een slijmvlies en heeft een bijzondere functie. Enerzijds moet dit orgaan allerlei nuttige stoffen uit de voeding op kunnen nemen en anderzijds moet het ongewenste stoffen en ziektekiemen weren.Een goede vertering en een gezonde darm en slijmvliesbarrière staan daarom centraal in de gezondheid van de mens. Verstoring daarvan kan tal van ongemakken veroorzaken.
Een verantwoorde leefstijl met gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en nachtrust zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. Mucoperm past uitstekend bij dit gezondheidsbewustzijn.
Mucoperm is geen geneesmiddel, maar een uitgekiend voedingssupplement dat kort samengevat uit drie groepen natuurstoffen bestaat die elkaar overlappen en aanvullen:• kruiden-extracten en zeewier;• spijsverterings-enzymen;• voedingsstoffen, waaronder vitaminen, mineralen en aminozuren.
Gebruik:Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar*.Tot maximaal 3 zakjes per dag opgelost in water, sap of vloeibare voeding op kamertemperatuur.
Standaard schema voor inname:1ste week: 2 maal ½ zakje per dag2de week: 2 maal 1 zakje per dagVanaf 3de week: 3 maal 1 zakje per dag
De totale dagdosering kan ook in een flesje water of vloeibare voeding gemengd worden en verdeeld over de dag gegeven worden. Standaard geldt per zakje Mucoperm een hoeveelheid van 100 ml vloeistof of vloeibare voeding.
* Voor kinderen is er ook Pediaperm. Volwassenen kunnen echter ook Pediaperm gebruiken indien zij naast de verzorging van de darm en de spijsvertering ook de afbraak van lactose (melksuiker) willen bevorderen.

Inhoud:

60 zakjes van 4 gram

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het