Sumivital 120 Capsules CNK 2049468

€ 22,25
€ 19,58
12% (€ 2,67)

 ✚

19,58

Sumivital is een voedingssupplement dat essentiële antioxidantia bevat (vitaminen en mineralen) die een rol spelen in de strijd tegen vrije radicalen, die de vitaliteit verhogen en die ons afweersysteem ondersteunen.

Sumivital levert de bijdrage aan essentiële elementen die noodzakelijk zijn voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen. De dagelijkse dosissen van bètacaroteen, vitamine C en vitamine E, selenium en zink beantwoorden aan de nutritionele normen die momenteel in België van toepassing zijn.

Iedereen heeft behoefte aan de inname van vitamine A, C en E aangezien we niet in staat zijn om ze zelf te synthetiseren. Dit geldt eveneens voor selenium en zink, die essentieel zijn voor de goede werking van de cellen. Het is dus zeer belangrijk om deze elementen in te nemen overeenkomend met de behoefte van de persoon om ieder tekort aan deze elementen te voorkomen.

Posologie

1 capsule Sumivital per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Samenstelling

120 mg vitamine C (200 % van de ADH), vitamine E equivalent aan 30 mg D-alfa-tocopherol (300 % van de ADH), 6 mg bètacaroteen (125 % van de ADH), 0,1 mg selenium (143 % van de ADH) onder de vorm van gist verrijkt met selenium en 20 mg zink (133 % van de ADH) onder de vorm van zinkgluconaat. Capsules: gelatine. Kleurstoffen: E131, E171, E 172.

Inhoud

120 capsules

Bewaring

bij kamertemperatuur bewaren

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het