C-complex Plus Bioflavon. V-caps 180 Deba CNK 3604311

€ 28,80

 ✚

28,80

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine dat bijdraagt tot deinstandhouding van de normale werking van het immuunsysteem (ookbij sporters). Daarnaast draagt het tevens bij tot de normalecollageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten bottenen kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvormingvoor de werking van het tandvlees, de tanden en de huid. Vitamine Cdraagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en denormale werking van het zenuwstelsel. Vitamine C draagt bij tot eennormale psychologische functie en tot de bescherming van cellentegen oxydatieve stress.

Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid enmoeheid en tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.Vitamine C verhoogt de opname van ijzer.

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen,gist, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk entarwe.

Gebruik

Gebruik

1 à 2 capsules per dag, of zoals voorgeschreven.

Samenstelling

Samenstelling per tablet

Vitamine C 500 mg

waarvan Calciumascorbaat (= 318 mg vit C) 400 mg

waarvan Magnesiumascorbaat (=182 mg vit C) 225 mg

Citrusbioflavonoïden 100 mg

Vulstoffen: Microkristallijne cellulose (stabilisator), Magnesiumstearaat (antiklontermiddel), Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), Siliciumdioxide (antiklontermiddel)

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het