Molicare Premium Lady Pad 3 Drops 34 X 13cm 14 Stuks CNK 3699006

€ 6,22
€ 5,54
11% (€ 0,68)

 ✚

5,54

Dit anatomisch gevormd inlegverband zorgt voor een betrouwbare bescherming bij licht urineverlies terwijl het ook de huid gezond houdt.

Het heeft een absorberende inlegger met een geurbindende 3-delige absorptiekern, een non-woven bovenlaag over het hele oppervlak en een zachte, ademende en textielachtige buitenzijde. Dit geheel is ondoorlaatbaar voor vocht en zorgt voor een aangenaam gevoel.

De anatomische pasvorm met goed afsluitende soepele elastieken van zacht polyurethaan en het schuim in het kruis zorgen voor een veilig en optimaal draagcomfort en een bescherming tegen terugvloei. De Molicare premium lady pads zijn discreet om te dragen en door de brede kleefstrook eenvoudig te fixeren in het ondergoed.

Molicare premium lady pad is huidvriendelijk door zijn antibacterieel karakter en zijn pH-bufferend effect die een huidneutrale pH-waarde van 5,5 helpt te behouden.


De zachte bovenlaag is behandeld met aloë vera en het product is dermatologisch getest.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het