Filorga Skin-absolute Anti-age Nacht 50 Ml CNK 3178795

€ 119,00
€ 107,10

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Omschrijving Filorga Skin-Absolute Anti-age
Filorga Skin-Absolute is de ultieme anti-aging nachtverzorging. De crème geeft de huid het beste wat de huidige wetenschap te bieden heeft m.n. een nieuw soort nachtcrème met meteorietextract die de veroudering absoluut en veelvoudig corrigeert.

- Rimpels: gecombineerd met een extract uit meteoriet, reactieveert een bruine alg de jeugdbevorderende genen die bijdragen aan de huidregeneratie tijdens de nacht.

- Stevigheid: een krachtige collageenpeptide, gecombineerd met het hyaluronzuur, stimuleert de synthese van de ondersteunende huidvezels voor een stevigere huid.

- Vlekjes: een verhelderende actieve werkstof reguleert de productie van melanine om zichtbaar de grootte en de intensiteit van de vlekjes te verminderen.

- Uitstraling: een derivaat van vitamine C egaliseert de teint voor een stralende huid bij het ontwaken.

De SKIN-ABSOLUTE verzorging regenereert de huid tijdens de slaap voor een stralende en volle huid bij het ontwaken. Na enkele weken wordt de huid steviger, worden rimpels gereduceerd.

Gebruik:
's Avonds met lichte ronddraaiende massagebewegingen aanbrengen op de gereinigde huid.

Inhoud:
50 ml

Lees minder

Lees meer

  1 beoordeling

Maak een beoordeling

marina, 29/07/2015
is duur maar is een geweldige creme,huid is gladder en steviger

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het