Filorga Bb Perfect Getinte Dagcreme Anti Age Sable 02 30ml CNK 3537214

€ 36,90
€ 33,21
10% (€ 3,69)

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Verwijder alle huidfoutjes in één gebaar!

Eigenschappen van Filorga BB Perfect Sable 02

*een krachtige hydraterende werking:

Hyaluronzuur zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid.Vanaf het eerste gebruik neemt de hydratatie met meer dan 36% toe.

*een globale genezende werking tegen veroudering:

Rimpels en littekens zijn op fysiologisch vlak verwant:in beide gevallen is er een gebrek aan substantie in de dermis.BB Perfect bevat een krachtig werkzaam bestanddeel dat de genezingsmechanismen van de huid activeert.Deze verzorging voorkomt ook huidveroudering door UV straling dankzij een beschermingsfactor SPF 15.

*een extreem kalmerende werking tegen roodheid.

De micro-ontstekingen die door oxidatieve stress worden veroorzaakt(UV,overspanning,vervuiling,roken,..) veroorzaken roodheid,een trekkerig gevoel en spelen een hoofdrol in het verschijnen van vlekken.BB Perfect kalmeert de gevoelige en geïrriteerde huid en vervaagt de roodheid.

*een corrigerende en sublimerende werking

Soft-focus parelmoer en pigmenten van de nieuwste generatie zorgen voor een transparante dekking om een natuurlijke stralende huid en huidkorrel te behouden.

Gebruik

elke ochtend met een lichte massage aanbrengen op het gezicht.De smeuïge textuur smelt als het ware in de huid en is gemakkelijk aan te brengen.

Deze crème is ook ideaal na kleine esthetische behandelingen (injecties,peeling,laser,...) om kleine blauwe plekken of roodheid te camoufleren en de weefselverdeling te stimuleren.

Inhoud

30ml

Bewaring

bij kamertemperatuur bewaren

Lees minder

Lees meer

  1 beoordeling

Maak een beoordeling

Willemien, 15/09/2018
De beste getinte dagcreme die ik ooit heb gehad. Mooie kleur, zeer natuurlijk en heerlijk zacht

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het