Darphin Stimulskin Plus Koffer Normaal Tot Droge Huid 50ml CNK 3290798

€ 185,00
€ 138,75

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Darphin Stimulskin Plus koffertje omvat een Darphin Stimulskin Plus Crème Divine Multi-Correction 50 ml + Darphin Stimulskin Divin Remodelant Sérum 5ml + Darphin Nectar aux 8 Fleurs 4ml.

Darphin Stimulskin Plus Crème Divine Multi-Correction Normaal tot Droge Huid is een totale anti-aging geïspireerd op de diepe massage technieken van Pierre Darphin.Deze speciale formule met zeldzame verjongende zee emerald helpt met het creëren van de ultieme anti-verouderings ervaring. De huid is zichtbaar gelift, steviger en lichter. De contouren zijn geherdifinieerd en de volume is zichtbaar bijgevuld waardoor het jeugdige uitzicht is hersteld.
Inhoud:50ml
Darphin Stimulskin Divine Remodelant Sérum herdefineert en lift de gelaatscontouren zichtbaar.De unieke formule zorgt voor een dubbele volumegevend stimulering van het gezichtsvolume.
Inhoud:5 ml
Darphin Nectar aux 8 Fleurs is een heerlijk geurend, verjongend elixir met zeldzame aromatische oliën van 8 kostbare bloemen die de huid laten stralen: Immortelle, Ylang Ylang, Patchouli, Neroli, Roos, Lavendel, Jasmijn en Iris, met vitamine A, C en E, dadelextract en kleine-veenbesextract, rijk aan omega 3 en 6. Rijkelijk voedende formule met anti-oxidanten die lijntjes en rimpels doet vervagen, de huid verstevigt en haar een nieuwe soepelheid, veerkracht en jeugdige uitstraling geeft, waardoor de huid er werkelijk jonger uitziet.
Inhoud:4 ml
ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het