Darphin Predermine Droge Huid Cadeaubox CNK 3463924

€ 125,00
€ 93,75

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Darphin Prédermine Cadeaubox omvat een:
- Prédermine Crème Anti-Rides Densifiante 50ml
- Crème Correctrice Rides Contour Des Yeux 15ml
- Soin D'Arôme Au Jasmin 4ml
Darphin Prédermine Crème Anti-Rides Densifiante is een verdichtende rimpels gladstrijkende crèmevoor de droge huidDeze rijke, volle crème is geschikt voor gebruikers met zichtbare rimpels en lijntjes die de voorkeur geven aan royale texturen. Deze formule bevat krachtige peptiden, microcapsules met hyaluronzuur en irisextract en doet de huid er op zichtbare wijze dichter en voller uitzien, strijkt rimpeltjes en lijntjes glad, voedt de droge huid, maakt de huid weer elastisch en verbetert de veerkracht. Helpt de huidbarrière te herstellen en te verstevigen zodat de huid meer weerstand biedt tegen rimpels. De rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar. De huid ziet er gladder, voller en jeugdig soepel uit.

Gebruik:

's Morgens en 's avonds met lichte opgaande bewegingen op het gezicht en de hals inmasseren
Darphin Crème Correctrice Rides Contour Des Yeux is een krachtige antirimpelcrème met Peptiden, Magnolia, Siegesbeckia en Hyaluronzuur- deeltjes, die de huid onmiddellijk gladder maakt en lijntjes, rimpeltjes en kraaienpootjes optisch vervaagt, voor een stralend frisse, jongere oogcontour.
Eigenschappen:- Maakt de huid opnieuw soepel en zijdezacht- Beschermt de oogomtrek tegen nieuwe rimpels door zelfs de diepste lijnen rond de ogen geleidelijk te vervagen, gladder te maken en te verminderen.
Gebruik:'s Morgens en 's avonds met rustige bewegingen rond de ogen aanbrengen.
Darphin Soin D'Arôme au Jasmin heeft een unieke combinatie van kostbare essentiële oliën die de huid voedt, verzacht en verzorgt.De huid elasticiteit en stevigheid wordt verbeterd waardoor ook lijntjes en rimpeltjes vermindert zichtbaar zijn. Door de verfijnde geur wordt de jasmijnbloesem ook wel de koningin van de nacht genoemd. De Jasmine Aromatic Care bevat alleen de zuiverste essentie van 25 jasmijnbloemen.Door deze extreem geconcentreerde aromatische verzorging wordt de elasticiteit van de huid en de cellulaire groei bevorderd. Daarom mag dit product zich de ultieme leeftijdcorrector noemen met een stimulerende geur.
Huidprobleem:Lijntjes, rimpeltjes, minder elasticiteit.
Gebruik:- Verdeel 5 druppels over de huid van het gelaat en hals en masseer zachtjes in.- Aansluitend de passende gelaatscrème aanbrengen.- Voor een intensievere behandeling: eerst een serum aanbrengen voor de Jasmine aroma en afsluiten met een crème.- Breng ´s avonds aan op een gereinigde huid.
Resultaat:- Het verzacht fijne lijntjes en rimpeltjes.- Deze aromatische verzorging stimuleert de cellulaire groei en laat de huid er jonger en steviger uitzien.- Voor iedereen die neigt naar een verslapte huid.- Zorgt voor vernieuwde zachtheid en souplesse.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het