Darphin Ideal Resource Normale - Droge Huid Koffertje 50ml+5ml+2ml CNK 3290814

€ 56,00
€ 42,00

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Darphin Ideal Resource Kerstkoffertje omvat een Ideal Resource Dagcrème 50 ml + Ideal Resource oogcrème 2 ml+ Ideal Resource Sérum 5 ml.

Darphin Ideal Resource Dagcrème is een oplichtende crème, textuurherstellend en gladstrijkend voor de normale tot droge huid.Iedere vrouw wil de perfecte huid maar nadat zij dertig is geworden begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Gebrek aan uitstraling, ongelijkmatige textuur en fijne lijntjes beginnen te verschijnen. De Laboratoria van Darphin ontwikkelde Ideal Resource Smoothing Retexturizing Radiance Cream. Deze drievoudige anti-aging crème richt zich niet alleen op het ontstaan van lijntjes en rimpels maar ook op het verbeteren van huidoppervlak en het doen opleven van de natuurlijke uitstraling.

Inhoud:
50 ml

Darphin Ideal Resource Anti-Dark Circke Eye Illuminator zorgt onmiddelijk voor perfecte, stralende oogcontouren. De verkoelende crème verlicht en verfrist onmiddelijk de oogcontouren. Vermindert na verloop van tijd zichtbaar donkere kringen en fijne droogtelijntjes.

Inhoud:
2 ml

Darphin Ideal Resource Sérum heeft een zijdezachte textuur, wordt onmiddellijk door de huid geabsorbeerd en maakt ze opnieuw fluweelzacht. Lijntjes en fijne rimpeltjes zijn zichtbaar gladgestreken terwijl poriën kleiner en minder zichtbaar worden

Inhoud:
5 ml

PROMO ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het