Sloan Sport Enkel Medium 1stuk CNK 2401289

€ 30,20
€ 24,16
20% (€ 6,04)

 ✚

24,16

De Sloan Sport Enkelband is special ontwikkeld in samenwerking met orthopedisten voor een optimale ondersteuning op maat zonder de bewegingsvrijheid te belemmeren. Dankzij zijn duurzame toplaag in hightech neopreen en zijn unieke gepatenteerde binnenstructuur zorgt de bandage voor superieur draagcomfort.

Een Sloan Sport bandage reguleert de transpiratie en de lichaamstemperatuur en houdt de spieren warm, ook tijdens rustperiodes. De microcirculatie wordt gestimuleerd en dit leidt tot sneller herstel. Geschikt voor gebruik tijdens fysieke inspanningen ter bescherming of preventie van kwetsuren.

  • Dubbele steunband aanpasbaar aan de omtrek en de pijn
  • Extra lange ondersteuning vooraan
Indicatie

Enkelband

Gebruik

Schuif de bandage net zoals een kous over uw voet. De 2 aanpasbare banden bevinden zich onderaan. Maak met de aanpasbare banden een acht rond uw enkelgewricht. Neem de linker band en breng deze over de voet naar boven. Draai de band rond de enkel en breng ten slotte het uiteinde van de band terug naar het vertrekpunt om hier te bevestigen. Herhaal deze werkwijze voor de rechterband. Trek de banden aan voor een ideale pasvorm en naargelang de gewenste druk.

Eigenschappen
  • Superieur draagcomfort
  • Houdt de spieren warm
  • Stimuleert microcirculatie
  • Sneller herstel
Samenstelling

Neopreen 70 %, Nylonweefsel 30 %

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het