Accuchek Aviva 50 Teststrips CNK 2221919

€ 25,75
€ 23,18

 ✚

23,18

Omschrijving: Accucheck Aviva 50 Teststrips

Stap 1:

Breng de codechip in de meter Vervang altijd de codechip wanneer u een nieuwe verpakking teststroken begint. Schakel de meter uit. Verwijder de oude codechip (indien aanwezig) uit de gleuf aan de zijkant van de meter en werp deze weg. Breng de codechip uit de nieuwe verpakking teststroken in. Laat de codechip in de meter tot u een nieuwe verpakking teststroken begint. Bij het invoeren van een teststrook uit een nieuwe verpakking, controleer dan of het codenummer op de display overeenkomt met het codenummer op de nieuwe verpakking.

Stap 2:

Voer de teststrook in Neem een nieuwe Accu-Chek Aviva teststrook uit de flacon. Voor de kwaliteit van de teststroken is het belangrijk dat u de flacon onmiddellijk weer sluit. Voer de teststrook in de meter. De meter start automatisch. Op het scherm verschijnt een codenummer. Dit nummer moet gelijk zijn aan de code op de flacon teststroken.

Het teststrokensymbool en een knipperend bloeddruppelsymbool verschijnen op de display.

Stap 3:

Breng een bloeddruppel aan Het is aan te raden om vóór het prikken de handen met warm water en zeep te wassen en ze vervolgens goed af te drogen. Prik met de Accu-Chek Multiclix in de zijkant van de vingertop van bij voorkeur uw ring- of middelvinger. Houd de bloeddruppel tegen de uitsparing aan de voorkant van het gele testveld van de teststrook. Het bloed wordt automatisch opgezogen.!

Opgelet: breng geen bloed aan op de bovenkant van de teststrook.

Stap 4:

Controle van het bloedvolume Zodra de zandloper op het display knippert, is er voldoende bloed aangebracht. Als u bloed heeft aangebracht, maar u ziet geen zandloper knipperen, dan mag u binnen de 5 seconden extra bloed aanbrengen.

Indien het niet lukt om binnen de 5 seconden opnieuw bloed aan te brengen, is het noodzakelijk om de test opnieuw uit te voeren met een nieuwe teststrook.

Stap 5:

Lees na 5 seconden het resultaat af Na ca. 5 seconden verschijnt het resultaat en wordt het automatisch in het geheugen van de meter opgeslagen met datum en tijd (indien ingesteld). Stap 6: Scrol snel door het geheugen Zet de meter aan door op de linker of rechter pijltoets te drukken. De laatst gemeten waarde in het geheugen verschijnt op het scherm. Druk op de linker pijltoets om voorgaande resultaten te bekijken in het geheugen.

Druk op de rechter pijltoets om terug te gaan naar de laatst gemeten waarde in het geheugen. Druk op de rechter pijltoets om achtereenvolgens het gemiddelde van de afgelopen 7,14 en 30 dagen te bekijken. Schakel de meter uit door op de aan- en uittoets bovenaan de meter te drukken.

Instellen van tijd en datum:

Als u het geheugen wilt gebruiken of gegevens wilt downloaden naar uw pc of Palmtop, moeten de tijd en datum juist zijn ingesteld.

Druk kort op de aan- en uittoest om de meter aan te zetten. Het uur gaat knipperen en de display geeft 'set' weer. Stel het juiste uur in aan de hand van de pijltjestoetsen.

Druk kort op de aan- en uittoets om het ingestelde uur te bevestigen. Herhaal stap 2 en 3 om de minuten, datum, maand en het jaar in te stellen. Als het jaar is ingesteld, druk dan op de aan- en uittoets tot het symbool van het teststrookje begint te knipperen.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het