Deba Ginseng Forte 500mg 100 Capsules CNK 1496777

€ 39,90
€ 35,91

 ✚

35,91

Deba Koreaanse ginseng is een kruid dat over heel de wereld een grote belangstelling heeft. De reden is zijn enorm stimulerend effect op het centraal zenuwstelsel. Het wordt ingeschakeld bij mentale en fysieke vermoeidheid en ondersteunt het immuunsysteem.
Ginseng-Forte (Panax Ginseng C.A. Meyer) is tevens een adaptogeen. Adaptogenen werken prestatieverhogend, zowel op mentaal alsook op fysisch vlak. Met adaptogenen kan een gezond lichaam beter presteren:  groter fysiek uithoudingsvermogen en stressbestendigheid, toename van de  productiviteit, een betere weerstand en meer energie. 
Panax Ginseng, gestandaardiseerd op 24% ginsenosides (C.A. Meyer wortel). Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)
Gebruik:1 à 2 capsules per dag met wat water innemen, of zoals voorgeschreven.
Inhoud:
100 capsules

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het