Cocculine Comp 30 Boiron Cfr 1573377 CNK 1573377

€ 6,32
€ 7,90

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Posologie

Preventief: 2 zuigtabletten 3 maal daags de dag voor het vertrek en de dag van het afreizen of 1 globuledosis de dag voor het vertrek en 1 net voor de afreis.

Curatief: 2 tabletten om het uur bij het opduiken van de symptomen.

Formule

Cocculus indicus 4CH - Nux vomica 4CH - Tabacum 4CH - Petroleum depuratum 4CH. Excipiens q.s. pro tabl. compres. una. Notificatienummer 341 CH 354 F3

Belangrijke info

Sinds 14 december 2012 is er een nieuwe Europese wet van kracht in verband met gezondheidsclaims. Deze wet verbiedt fabrikanten van voeding en voedingsupplementen om gezondheidsclaims, die niet voldoende “wetenschappelijk” aangetoond werden, op de verpakking te plaatsen.

Daarom wordt er op onze website minder informatie geplaatst over bepaalde voedingsupplementen.

Lees minder

Lees meer

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Cocculine Comp 30 Boiron Cfr 1573377' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Cocculine Comp 30 Boiron Cfr 1573377' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het