Tedivax Pro Adulto Ser Inj 0,5ml CNK 1077593

€ 7,56

 ✚

7,56

Indicatie

Actieve gecombineerde immunisatie tegen tetanus en difterie bij : - kind > 7j als primovaccinatie... - volwassenen als 10 jarige herhalingsinenting...

Gebruik

Volwassenen en kinderen > 7 jaar

Contra indicatie

De toediening van Tedivax pro Adulto moet worden uitgesteld in geval van ernstige aandoeningen met koorts, maar een lichte aandoening vormt geen contra-indicatie. Tedivax pro Adulto mag niet toegediend worden aan personen met een bekende overgevoeligheid voor één van de werkzame stoffen van het vaccin. Tedivax pro Adulto mag niet worden toegediend aan personen die bij een eerdere vaccinatie tegen difterie of tetanus trombocytopenie of neurologische complicaties hebben vertoond. In geval van contra-indicaties moet het vaccinatierisico afgewogen worden tegen het gevaar voor het oplopen van difterie of tetanus. In geval van wonden bij iemand voor wie de vaccinatie een absolute contra-indicatie vormt, evenzo als de vaccinatie dateert van meer dan 20 jaar geleden of als de vaccinatiestatus niet gekend is, moeten antitetanus immunoglobulines (2 x 250 IE met een interval van 4 weken) worden toegediend.

Bijsluiter: Download bijsluiter

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het