Sorbitol Delalande Zakje 20x5g CNK 1440460

€ 4,43

 ✚

4,43

Sorbitol® Delalande is een laxeermiddel. U kunt dit middel gebruiken voor de behandeling van de symptomen van constipatie (verstopping).

Indicatie

Constipatie.

Gebruik

Volwassenen en grote kinderen

  • 1 tot 2 zakjes 's morgens in nuchtere toestand

Kinderen van 6 tot 12 jaar

  • 1/2 tot 1 zakje 's morgens in nuchtere toestand

Toedieningswijze

  • De inhoud van het zakje oplossen in een half glas water
Eigenschappen

Door zijn osmotische eigenschappen is sorbitol een laxativum in dosissen van 5 tot 15 g/d en een purgativum in dosissen van 30 tot 50 g / d.

Samenstelling

5 g poeder voor drank.

Hulpstoffen:

    • geen -
Contra indicatie

- Obstructie van de galwegen, galstenen,- Leverinsufficiëntie,- Buikpijn van onbekende etiologie,- Inflammatoire organische colopathie (colitis ulcerosa, ziekte van Crohn enz. …)- Occlusief of subocclusief syndroom- Kinderen beneden de 6 jaar.- Overgevoeligheid voor de werkzamestof of voor één van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen.- Genetische fructose-intolerantie (zeldzame metabole aandoening)- Het gebruik van sorbitol met kayexalate is meestal niet aanbevolen (cf rubriek interacties)

Lees minder

Lees meer

Bijsluiter: Download bijsluiter

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het