Sedatif Pc Comp 40 Boiron CNK 1573393

€ 6,36
€ 7,95

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Gebruik:

2 tot 3 tabletten per dag langzaam opzuigen.

Samenstelling:

Aconitum napellus 6CH, Belladonna 6CH, Calendula officinalis 6CH, Abrus precatorius 6CH, Chelidonium majus 6CH, Viburnum opulus 6CH. Excipientia pro tabl. compres. una.

Inhoud:

40 tabletten

Belangrijke info

Sinds 14 december 2012 is er een nieuwe Europese wet van kracht in verband met gezondheidsclaims. Deze wet verbiedt fabrikanten van voeding en voedingsupplementen om gezondheidsclaims, die niet voldoende “wetenschappelijk” aangetoond werden, op de verpakking te plaatsen.

Daarom wordt er op onze website minder informatie geplaatst over bepaalde voedingsupplementen.

Lees minder

Lees meer

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Sedatif Pc Comp 40 Boiron' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Sedatif Pc Comp 40 Boiron' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het