Isopto Carpine 4 % Collyre 15ml CNK 0050633

€ 5,21

 ✚

5,21

Indicatie

Symptomatische behandeling in de oftalmologie van :

  • open hoek glaucoom
  • acuut gesloten hoek glaucoom (in afwachting van een chirurgische ingreep)
Gebruik

Volwassenen

  • Oculaire hypertensie: 1 of 2 druppels, twee tot vier maal daags instilleren
  • Acuut glaucoom: tot zes maal daags

Toedieningswijze

  • Oculair gebruik
Contra indicatie

ISOPTO CARPINE en de andere miotica zijn niet aangewezen in die gevallen waarin een constrictie niet gewenst is, zoals bijvoorbeeld ingeval van acute iritis.Overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of voor één van de hulpstoffen. Ook ingeval van glaucoom veroorzaakt door pupillair blok, zolang een grondig onderzoek van de retina en haar periferie niet werd uitgevoerd.ISOPTO CARPINE bevat benzalkoniumchloride en zou dus niet mogen worden gebruikt tijdens het dragen van zachte contactlenzen.

Bijsluiter: Download bijsluiter

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Isopto Carpine 4 % Collyre 15ml' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Isopto Carpine 4 % Collyre 15ml' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het