Ibuprofen Kela 5 % Gel 50g CNK 2346286

€ 6,30

 ✚

6,30

Indicatie
  • Tendinitis van de onderste en bovenste ledematen
  • Goedaardige traumatologie, in het bijzonder sportletsels: verstuikingen, musculotendineuze kneuzingen, oedemen en posttraumatische pijnen
Gebruik

Volwassenen en grote kinderen

  • Drie tot vier maal per dag 4 tot 10 cm gel (afhankelijk van de grootte van het gewricht) aanbrengen op de huid en lichtjes masseren
  • De gel mag onder een occlusief verband aangebracht worden
Contra indicatie

Overgevoeligheid voor ibuprofen, voor één van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen, voor andere NSAID's (niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen) of voor aspirine.Niet gebruiken op slijmvliezen of in de ogen.Niet gebruiken op cutane letsels (transuderende dermatosen, eczeem, wonden…)Niet gebruiken bij zuigelingen en kleine kinderen.

Bijsluiter: Download bijsluiter

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het