D Vital 500/880 Bruis Zakje 30 CNK 3212024

€ 15,29

 ✚

15,29

Indicatie
  • Toestanden gekenmerkt door een matig tekort aan calcium en een aangetoond tekort aan vitamine D
  • Bij de behandeling van osteoporose, als aanvulling bij specifieke behandelingen in geval van een matig tekort aan calcium en een aangetoond tekort aan vitamine D.
Gebruik

Vowassenen en kinderen

  • 1 zakje per dag

Toedieningswijze

  • Eerst het poeder en dan het water in een glas gieten
  • Onmiddellijk na het oplossen drinken
Contra indicatie

- Overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen (calcium en vitamine D3) of voor één van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen.- Hypercalciëmie. Hypercalciurie. Nierinsufficiëntie (creatinine-clearance < 20 ml/min). Calciumlithiase. Weefselverkalkingen (nefrocalcinose).- Nefrolithiase- Langdurige immobilisatie gepaard gaande met hypercalciurie en/of hypercalciëmie: de behandeling met calcium moet slechts bij het hernemen van de mobilisatie hervat worden.- Overdosering met vitamine D.- Myeloom, botmetastasen.

Bijsluiter: Download bijsluiter

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het