Buscopan 20mg Filmomh Tabl 30 CNK 3026226

€ 13,10
€ 14,55

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Symptomatische behandeling van spasmen van het spijsverteringskanaal, de galwegen, de urinewegen en de genitaliën: galkolieken, nierkolieken, spastisch colon, slokdarmspasmen, maagspasmen, spasmen bij diarree of gastro-enteritis.

Gebruik

Volwassenen en kinderen > 6 jaar

  • Gebruikelijke dosering: 1 tablet, 3 tot 5 keer per dag
  • Maximale dosering bij de volwassenen en de adolescenten: 5 tabletten per 24 uur
  • Maximale dosering bij de kinderen: 1,5mg/kg/24 uur

Toedieningswijze:

De tabletten met een beetje water inslikken

Contra indicatie

BUSCOPAN is gecontra-indiceerd in geval van:- Overgevoeligheid voor de werkzame stof (butylhyoscine bromide) of voor een van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen.- Prostaatadenoom, prostaathypertrofie met urineretentie, niet behandeld gesloten-hoek-glaucoom, pylorobulbaire stenose, intestinale atonie, tachycardie, mechanische maagdarmobstructie, myasthenia gravis en megacolon.BUSCOPAN is tegenaangewezen bij kinderen jonger dan 6 jaar.Dit geneesmiddel bevat 138,5 mg lactose en is gecontra-indiceerd bij patiënten met een galactose-intolerantie, een Lapp lactasedeficiëntie of een glucose-galactose malabsorptie syndroom (zeldzame erfelijke aandoeningen).

Lees minder

Lees meer

Bijsluiter: Download bijsluiter

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Buscopan 20mg Filmomh Tabl 30' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Buscopan 20mg Filmomh Tabl 30' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het