Balsoclase Mucolyticum Sir 150ml CNK 2482776

€ 6,02
€ 6,69

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Indicatie

Behandeling van: - Acute en chronische aandoeningen van de luchtwegen die gepaard gaan met een excessieve en hinderlijke sputumproductie en moeilijkheden bij het ophoesten van de slijmen, - Bij bepaalde KNO-aandoeningen die gepaard gaan met afwijkingen in de slijmen, zoals chronische seromuceuse otitis en chronische sinusitis. N.B.: Om administratieve of wettelijke redenen zijn bepaalde indicaties niet opgenomen in de bijsluiters van sommige geneesmiddelen met carbocisteïne.

Gebruik

Volwassenen

  • Een dosis (15 ml) of een soeplepel driemaal per dag
  • 1 dosis of 1 soeplepel van 15 ml bevat 750 mg carbocisteïne

Bijsluiter: Download bijsluiter

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Balsoclase Mucolyticum Sir 150ml' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Balsoclase Mucolyticum Sir 150ml' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het