Antebor Sol. 200ml CNK 0101840

€ 8,21

 ✚

8,21

Indicatie
  • Bijkomende behandeling bij huidaandoeningen verwekt door sulfamidegevoelige kiemen
  • Bijkomende behandeling bij acne met ontstekingsverschijnselen, namelijk polymorfe acne met inflammatie
Gebruik
  • 1 - 2 toepassingen /dag

Toedieningswijze

  • Uitgebreid lotion aanbrengen, 's morgens en 's avonds na het wassen
  • Gewoon laten opdrogen zonder afdrogen
Contra indicatie

- Overgevoeligheid voor de werkzame stof of voor één van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen.- Allergische, geëczematiseerde jeukende dermatosen;- Personen met een voorgeschiedenis van plaatselijk contacteczeem of veralgemeende of plaatselijke overgevoeligheid voor sulfacetamiden.- Vanwege het risico op systemische resorptie, en de bevorderende rol die het heeft in het ontstaan van een kernicterus, evenals omwille van de onvolledige ontwikkeling van het enzymatisch systeem van de pasgeborene, mag Antébor niet gebruikt worden bij:- de zwangere vrouw op het einde van de zwangerschap en gedurende de lactatie;- de pasgeborene;- de prematuur.- Niet toepassen op wonden;- bij nierinsufficiëntie;

Bijsluiter: Download bijsluiter

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het