Systane Oogdruppels 10ml CNK 2093490

€ 13,70
€ 12,33
10% (€ 1,37)

 ✚

12,33

De samenstelling van Systane® is bijzonder, zelfs uniek! In het flesje is het een druppel en dus gemakkelijk in een oog te druppelen. Eenmaal in contact met het oog wordt Systane® dikker en wordt er een beschermende film aangebracht. Deze film neemt het gevoel van droogte weg en zorgt voor een langdurig comfort. Systane® is geconserveerd met Polyquad® en is maar liefst 6 maanden houdbaar na opening. Systane® oogdruppels vormen een artificiële traanfilm die het oog ‘smeert’ en het hoornvlies beschermt. Systane® kan worden gebruikt voor de behandeling en verzachting van droge ogen en om uitdroging door de contactlenzen tegen te gaan. Een druppel Systane® in het oog voordat de lens wordt ingezet, kan de draagtijd verlengen.

Samenstelling

Polyethyleenglycol 400, propyleenglycol, Hydroxypropylguar, boorzuur, calciumchloride, magnesiumchloride, kaliumchloride, natriumchloride, zinkchloride en Polyquad®. Conserveermiddel: Polyquad®.

Inhoud

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het