Salus Duo Artisjoksap+rammenassap 2x200ml CNK 2908481

€ 15,90
€ 14,31
10% (€ 1,59)

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Salus Rammenassap kan uitstekend gebruikt worden in combinatie met paardebloemsap. Rammenassap is een stimulans voor de darmen en beschikt over krachtige ontslakkende eigenschappen. Het gebruik van een detoxkuur bevordert de gezondheid en het energieniveau van het lichaam.
Gebruik:Voor gebruik goed schudden.Driemaal daags voor de maaltijd 10 – 20 ml (= 1/2 – 1 maatbeker) rammenassap innemen.
Inhoud:200ml
Salus Artisjokkensap ondersteunt de reinigende werking van de lever. Dit orgaan speelt een belangrijke rol in de vetstofwisseling en zo voor het cholesterolgehalte. Het produceert dagelijks ongeveer een halve liter gal dat nodig is voor de vertering van vetten.
Gebruik:Voor gebruik goed schudden.2 – 3 maal daags voor de maaltijd 10 ml (= 1/2 maatbeker) innemen.Na opening in de koelkast bewaren en de inhoud binnen de 15 dagen opgebruiken. Gelieve de maatbeker te gebruiken.
Inhoud:200ml

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het