Darphin Predermine Cadeaubox Normale Huid 3 Producten CNK 3553658

€ 99,00
€ 74,25

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Darphin Prédermine Cadeaubox omvat een:
-  Prédermine Dagcréme Normale Huid 50 ml
- Anti-age Oogcrème 5 ml cadeau

- Jasmine Aromatische Verzorging 4 ml cadeau

Darphin Prédermine Dagcrème Normale Huid is een zachte, fluwelige crème die geschikt is voor gebruikers met zichtbare rimpels en lijntjes die de voorkeur geven aan lichte, luchtige texturen. De formule bevat krachtige peptiden, microcapsules met hyaluronzuur en iris-extracten, en doet de huid op zichtbare wijze dichter en voller uitzien, strijkt de rimpeltjes glad en vult zo de belangrijke vochtreserves aan, maakt de huid weer elastisch en verbetert de veerkracht. DARPHIN PREDERMINE VERDICHTENDE GLADSTRIJKENDE CREME helpt de huidbarrière te herstellen en te verstevigen zodat de huid meer weerstand biedt tegen rimpels. De rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar. De huid ziet er gladder, voller en soepeler uit.
Darphin Crème Correctrice Rides Contour Des Yeux is een krachtige antirimpelcrème met Peptiden, Magnolia, Siegesbeckia en Hyaluronzuur- deeltjes, die de huid onmiddellijk gladder maakt en lijntjes, rimpeltjes en kraaienpootjes optisch vervaagt, voor een stralend frisse, jongere oogcontour.

Darphin Soin D'Arôme au Jasmin heeft een unieke combinatie van kostbare essentiële oliën die de huid voedt, verzacht en verzorgt.De huid elasticiteit en stevigheid wordt verbeterd waardoor ook lijntjes en rimpeltjes vermindert zichtbaar zijn. Door de verfijnde geur wordt de jasmijnbloesem ook wel de koningin van de nacht genoemd. De Jasmine Aromatic Care bevat alleen de zuiverste essentie van 25 jasmijnbloemen.Door deze extreem geconcentreerde aromatische verzorging wordt de elasticiteit van de huid en de cellulaire groei bevorderd. Daarom mag dit product zich de ultieme leeftijdcorrector noemen met een stimulerende geur.

Gebruik
Verdeel 5 druppels over de huid van het gelaat en hals en masseer zachtjes in.Aansluitend de passende gelaatscrème aanbrengen.Voor een intensievere behandeling: eerst een serum aanbrengen voor de Jasmine aroma en afsluiten met een crème.Breng ´s avonds aan op een gereinigde huid.

PROMO ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het