Darphin Intral Cadeaubox 3 Producten CNK 3553609

€ 59,00
€ 44,25

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Darphin Intral Cadeaubox omvat een:
- Intral Sérum 30ml
- Intral Recovery Cream Normaal tot gemengde huid 15ml cadeau
- Aromatische verzorging met kamille 4ml cadeau


Darphin Intral Redness Relief Soothing Serum is geschikt voor iedereen met een geïrriteerde, gevoelige huid met gevoeligheid voor koude- en warmtewisselingen. Dit serum kalmeert en herstelt de balans van de huid zodat zelfs de meest reactieve en gevoelige huid wordt versterkt. Dit serum optimaliseert de werking van de andere producten uit de Darphin Intral lijn.

Darphin Intral Herstellende crème Normale tot gemengde huid is een ultra-lichte verzachtende crème helpt roodheid te verminderen en camoufleert de reactieve huid met een groen getinte formule. De crème helpt de huid te herstellen en versterken zodat de natuurlijke barrière van de gevoelige huid zichzelf beter kan beschermen tegen irritatie en invloeden van buitenaf die gevoeligheden veroorzaken. 

Darphin Soin D'Aröme à La Camomille is een verzachtend aroma die de gevoelige huid beschermt tegen negatieve elementen zowel van binnenuit als van buiten.Voert toxines af en reguleert de huidfuncties.

PROMO ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het