Darphin Exquisage Cadeaubox Elk Huidtype 3 Producten CNK 3553567

€ 78,00
€ 58,50

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Darphin Exquisage Cadeaubox omvat een:
- Exquisage Crème 50ml
- Exquisage Sérum 4ml cadeau
- Aromatische verzorging met jasmijn 4ml cadeau

Darphin Exquisage Crème is uw best passende verzorging voor het energieke tempo waarmee u leeft, ook uw huid heeft nood aan een opkikker van formaat die uw meest stralende zelf naar boven brengt.Dankzij het exclusieve “CelluVie™ Complex” wordt uw huid voorzien van alle nodige bescherming en een gezonde dosis natuurlijke probiotica om optimaal te kunnen werken. De crème is een ware cocoonbehandeling en hydrateert de huid in alle zachtheid om haar soepel en zijdezacht te maken. 

Darphin Exquisage Lip- en Oogcontouren vermindert lijntjes, rimpels en tekenen van vermoeidheid. Dankzij het exclusieve “CelluVie™ Complex” wordt uw huid voorzien van alle nodige bescherming en een gezonde dosis natuurlijke probiotica om optimaal te kunnen werken. De crème is een ware cocoonbehandeling en hydrateert de huid in alle zachtheid om haar soepel en zijdezacht te maken

Darphin Soin D'Arôme au Jasmin heeft een unieke combinatie van kostbare essentiële oliën die de huid voedt, verzacht en verzorgt.De huid elasticiteit en stevigheid wordt verbeterd waardoor ook lijntjes en rimpeltjes vermindert zichtbaar zijn. Door de verfijnde geur wordt de jasmijnbloesem ook wel de koningin van de nacht genoemd. De Jasmine Aromatic Care bevat alleen de zuiverste essentie van 25 jasmijnbloemen.Door deze extreem geconcentreerde aromatische verzorging wordt de elasticiteit van de huid en de cellulaire groei bevorderd. Daarom mag dit product zich de ultieme leeftijdcorrector noemen met een stimulerende geur.

Gebruik:
Verdeel 5 druppels over de huid van het gelaat en hals en masseer zachtjes in.Aansluitend de passende gelaatscrème aanbrengen.Voor een intensievere behandeling: eerst een serum aanbrengen voor de Jasmine aroma en afsluiten met een crème.Breng ´s avonds aan op een gereinigde huid.

PROMO ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het