Bakmix Voor Energiebrood Natural Energie 2,5kg CNK 3129038

€ 27,99
€ 23,79

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Deze bakmix biedt een zeer eenvoudige manier een volwaardig en smakelijk alternatief voor een klassieke broodmaaltijd. Bovendien is deze bakmix eveneens geschikt als alternatief voor de bereiding van patisseriebereidingen en sauzen. Steeds meer mensen krijgen te kampen met allergie en/of overgevoeligheid aan gluten, lactose of soja. Deze 3 stoffen blijken momenteel de meest allergene te zijn van al onze voedingsstoffen. Vaak lijdt overgevoeligheid en/of allergie niet enkel tot functionele darmproblemen zoals buikkrampen, constipatie, diarree en winderigheid, maar ook tot chronische levenskwaliteitsproblemen zoals moeheid, huiduitslag, hoofdpijn en gewrichtspijnen. Met de bakmix voor energiebrood kan men op een zeer eenvoudige manier (geen broodmachine nodig, een eenvoudige oven volstaat) brood bereiden dat een volwaardig en smakelijk alternatief biedt voor klassiek brood. Ook wafels, pannenkoeken en de meeste patisseriebereidingen zijn met deze bakmix te creëren. Eveneens kan men deze bakmix gebruiken voor het indikken van sauzen, stoofpotten en desserts.

Indicatie
  • Voor patiënten met glutenallergie of gluten-intolerantie
  • Bij allergie of overgevoeligheid aan lactose
  • Bij soja-allergie of soja-intolerantie
  • Tijdens het volgen van het anti-toxisch eetplan
  • Als broodvervanger bij ontgiftingskuren
Gebruik

Bereidingswijze voor brood Meng de bakmix,de gist en het koude water met een garde of met een klopmixer. Meng op de minimum snelheid gedurende 1 minuut. Meng vervolgens gedurende 5 minuten op de maximum snelheid. U bekomt nu een vrij lopend deeg. Olie de bakvorm in en giet het deeg hierin. Bedek met een handdoek en laat gedurende +/- 60 min op kamertemperatuur rijzen tot het deeg tot aan de rand gerezen is. Bak in een voorverwarmde oven gedurende 35 min bij 240°C (Dit mengsel is niet geschikt voor bereidingen in broodmachines).

Eigenschappen

Zak met 2,5kg bakmix (goed voor 8 broden)

Samenstelling

Aardappelzetmeel; maïszetmeel; eiwitpoeder; rijstzetmeel; dextrose; verdikkingsmiddelen: methylcellulose; guargom; gejodeerd zout;nuline; rijsmiddelen: natriumpyrofosfaat; natriumbicarbonaat; emulgatoren: polyglycerolesters.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het