Apivita Essence Ylang Ylang 10ml CNK 0901330

€ 17,60
€ 14,96

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van Ylang-Ylang is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Ylang-ylang betekent „bloesem der bloesems”, omwille van de zoete, exotische geur, en net omwille van deze geur staat het bekend als afrodisiacum. Hiernaast helpt ylang-ylang ook angst en stress verlichten na een zware dag. Ylang-ylang vereffent de afscheidingen van huidklieren, vertraagt de vorming van rimpels en veroudering door de gezichtsspieren en huid te ontspannen, en is dus perfect bruikbaar als gezichtsverzorging.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: ideaal voor alle huidtypen, zeker voor een oudere huid, tegen rimpels, droog haar en huid en haarverlies

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt bij menstruatiepijn, gespannen spieren, rugpijn, ischias en reguleren de ademhaling

MENTALE KLACHTEN: helpt met het verlichten van slapeloosheid, emotionele spanning, driftbuien, paniekaanvallen, stress en kan gebruikt worden als afrodisiacum.

Gebruiksvoorstellen:

- Hulp tegen stress, spanning en slapeloosheid: voeg 5 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander

- Tegen stress, spanning en slapeloosheid: voeg 6 druppels toe aan uw badwater, of alternatief 3 druppels ylang-ylang en 3 druppels lavendel

- Om een sensuele, romantische sfeer te creëren: voeg 3 druppels ylang-ylang, 2 druppels patchouli en 4 druppels van een 5% jasmijnoplossing toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander

- Verjongende schoonheidsolie voor haar en gezicht: voeg 15 druppels toe aan 50ml jojoba-olie, gebruik als gezichtsolie om oudere, droge huid te voeden, ook bruikbaar als haarmasker tegen droog haar en om het haar een gezonde glans te geven

- Voor kalmte en ontspanning na een drukke dag: wrijf 2 druppels onverdunde aan de binnenkant van uw polsen

- Als tonic voor het haar: sprenkel 2 druppels op uw kam of borstel en kam uw haar

Te combineren met:

ceder, geranium, bergamot, limoen, jasmijn, lavendel, neroli, sinaas, sandelhout.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het