Apivita Essence Sandalwood 10ml CNK 0901413

€ 16,50
€ 14,03

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van Sandlwood (Sandalhout) is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Sandelhout werd reeds in het oude Indië gebruikt tijdens religieuze rituelen, en werd de afgelopen 4000 jaar alom gebruikt als meditatiehulp omwille van zijn kalmerende en concentratieverhogende eigenschappen. Sandelhout creëert een exotische, sensuele sfeer en kan aldus perfect gebruikt worden als afrodisiacum, bij uitstek voor mannen. Hiernaast heeft sandelhout ook een heilzame werking bij de behandeling van droge, gebarsten huid, en wordt de geur wel vaker gebruikt als deodorant. Sandelhout helt kalmeren, ontspanen en helpt met een algemeen mentaal welzijn, vooral tijdens perioden van verandering. Ten slotte verzacht sandelhout irritaties en vermindert dit de kans op bacteriële infecties, waardoor dit ook de perfecte after-shave voor mannen wordt.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: Helpt met het verzachten van droge en oudere huid en beschadigde huidcellen, herstellen van droog en beschadigd haar, kan gebruikt worden als deodorant of after-shave

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt tegen vermoeidheid, prostaatklachten, blaasontsteking en vochtophouding

MENTALE KLACHTEN: helpt met het verlichten van depressie, slapeloosheid, nervositeit, prikkelbaarheid, onzekerheid en kan gebruikt worden als afrodisiacum.

Gebruiksvoorstellen:

- Hulpt met het verhogen van de concentratie en denkvermogen: voeg 8 druppels sandelhout, 2 druppels jeneverbes en 2 druppels rozemarijn toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander

- Voor een warme, sensuele sfeer: voeg 12 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander

- After-shave voor mannen: voeg 30 druppels toe aan 50ml calendula olie en masseer zachtjes het gezicht na het scheren

- Gebarsten, gevoelige huid verzachten: voeg 10 druppels toe aan 10 kamille-olie, breng 2x daags aan

- Sensuele, ontspannende massage: Los 5 druppels sandelhout op in 100ml jojoba-olie, voeg 25 druppels van deze oplossing, 10 druppels salie en 15 druppels jasmijn van een 5% oplossing toe aan 100ml amandelolie

- Voor droog, beschadigd haar: sprenkel 2 druppels over uw kam of borstel en kam hiermee uw haar

- Tijdens periodes van intense stress of emotionele spanning: voeg 10 druppels toe aan uw badwater

Te combineren met:

roos, geranium, bergamot, patchouli, cederhout, lavendel, neroli, sinaas, ylang-ylang.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het