Apivita Essence Rose Geranium 5ml CNK 0901215

€ 17,60
€ 14,96

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Aivita Etherische Olie van GERANIUM is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Geranium staat ook bekend als het kruid van Venus, en symboliseert de natuurlijke giften van de vrouw, zoals intuïtie en sensualiteit. Geranium helpt de emotionele balans te behouden, vermindert negatieve energie en stress, en geeft energie. Geranium kan de vrouwe helpen een gezond hormonaal evenwicht te bewaren tijdens alle stadia van haar leven, vooral tijdens menstruaties en menopause. Hiernaast is geranium ook uitermate geschikt als verzachtende huidverzorging voor alle huidtypen. Gebruik geranium in turbulente tijden en momenten van onzekerheid, om uw emotionele evenwicht terug te helpen vinden, uw lichaam te helpen revitaliseren en een gevoel van stabiliteit te helpen creëren.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: ideaal voor elk huidtype, zuivert de poriën, helpt tegen droge, schilferige huid, herpes, cellulitis en vette haren.

LICHAMELIJKE KLACHTEN: stimuleert de bloeddoorstroming, helpt tegen flebitis, menopause, vochtophouding, eczeem, preventief tegen luizen, afweermiddel tegen insecten.

MENTALE KLACHTEN: helpt tegen depressie, spanning, stress, prikkelbaarheid, angst, emotionele instabiliteit, onzekerheid, post-natale depressie

Gebruiksvoorstellen:

- Ondersteunend tegen stress en spanning: voeg 5 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander.

- Hulp bij Anti-cellulitis en vochtophouding: Voeg 6 druppels toe aan het badwater

- Voor zachte en soepele huid: voeg 35 druppels toe aan 100ml amandelolie en masseer over het hele lichaam

- Gezicht verfrissen en meer energie: voeg 15 druppels toe aan 50ml jojoba-olie en breng aan op het gezicht, liefst voor het slapen gaan

- Hulp tegen lip herpes: Neem een watje met 1 druppel onverdunde geraniumolie en breng 3x daags aan op het probleemgebied

- Publiek toespreken: inhaleer geranium direct van het flesje, of door een zakdoek, alvorens een publiek toe te spreken, of voor andere gebeurtenissen die u zenuwachtig maken

Te combineren met:

lavendel, bergamot, cederhout, salie, citronella, pompelmoes, sinaas, rozemarijn, jasmijn.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het