Apivita Essence Rose 10ml CNK 0901397

€ 20,90
€ 17,77

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van Roos is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Fossielen van ettelijke miljoenen jaren oud hebben aangetoond dat de roos, zij het in een primitievere vorm dan de hedendaagse evolutie, al 32 miljoen jaar deel uitmaakt van de flora van onze aarde. In de geschiedenis, werd de roos ook wel de „koningin der bloemen” genoemd, en werd ze vaak gebruikt als inspiratie voor geneeskunde, literatuur, poëzie, schilderkunst en romantiek. Het is niet al rozengeur en maneschijn, als je weet dat voor 1 druppel etherische olie van roos, wel 30 rozen nodig zijn, wat enkel de kostbaarheid van de olie benadrukt. De roos heeft een kalmerend effect, verlicht negativiteit en helpt de emotionele balans te reguleren. Rozengeur helpt met het verzachten van negatieve emoties zoals verdriet, jaloezie, woede en algemeen ongeluk, en kan helpen bij depressies. Hiernaast heeft de roos ook een heilzaam effect voor de huidverzorging, gezien deze de huid tonificeert en vooral hydrateert, net wat een droge, oudere huid nodig heeft.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: geschikt voor alle huidtypen, vooral voor droge, oudere, gevoelige en beschadigde huid

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt tegen menstruatiepijn, misselijkheid, hoofdpijn, eczeem, stimuleert de bloeddoorstroming en kan helpen bij het verlichten van voortplantingsstoornissen.

MENTALE KLACHTEN: Hulp tegen spanning, stress, angst, verdriet, postnatale depressie, slapeloosheid en algemene negatieve emoties, kan ook gebruikt worden als afrodisiacum.

Gebruiksvoorstellen:

- Voor psychologische, lichamelijke en geestelijke harmonie, of om een sensuele sfeer te creëren: voeg 10 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander,

- Ideale gezichtsolie voor de vochtbalans van de huid te reguleren, als tonic of om expressierimpels te verzachten: voeg 20 druppels toe aan 50ml wilde roos- of jojoba-olie. Masseer het gezicht, aangeraden te gebruiken als nachtcrème voor het gezicht.

- Voor emotionele balans: inhale 2 druppels direct van het flesje of via een zakdoek.

- Tijdens perioden van verdriet of depressie: doe 1 druppel op het hoofdkussen voor een betere nachtrust, en positievere gemoedstoestand

- Hulp tegen postnatale depressie: voeg 10 druppels toe aan uw badwater

Te combineren met:

bergamot, geranium, lavendel, jasmijn, neroli, sandelhout, limoen, ylang-ylang, salie, marjolein.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het