Apivita Essence Pompelmoes 10ml CNK 0901363

€ 14,30
€ 12,16

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van Pompelmoes is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Pompelmoes bevat veel vitamine C, en met zijn verkwikkende citrusgeur, is dit ideaal om mentale en fysieke vermoeidheid te verlichten. Pompelmoes wordt gebruikt bij cellulitis en vochtophouding , en kan helpen met gewichtsverlies. Pompelmoes heeft een ontgiftende werking, zowel als hulp voor het stimuleren van het lymfestelsel, als antiseptische huidverzorging voor vette huid om poriën te zuiveren. Gebruik etherische olie van pompelmoes voor massage of luchtverfrisser om hongergevoelens tegen te gaan, gewichtsverlies te stimuleren of om een algemeen positieve sfeer te creëren, emotionele stress weg te helpen verlichten en het zelfvertrouwen te stimuleren.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: helpt tegen acne, vette huid, stimuleert haargroei en geeft glans aan het haar

LICHAMELIJKE KLACHTEN: Hulp bij cellulitis, spierpijn, vochtophouding, zwaarlijvigheid, ontgifting, verteringsproblemen

MENTALE KLACHTEN: helpt tegen depressie, mentale vermoeidheid, stress, jetlag, stimuleert zelfvertrouwen en helpt bij het verdrijven van negatieve gedachten.

Gebruiksvoorstellen:

- Ontgiften van lichaam, anti-cellulitis: voeg 35 druppels toe aan 100ml amandelolie en masseer het hele lichaam of de probleemgebieden

- Haargroei en -glans stimuleren: voeg 25 druppels toe aan 100ml laurier-olie, breng aan op droog haar, laat 20minuten intrekken, was hierna het haar. Alternatief: 20 druppels pompelmoes en 10 druppels rozemarijn

- Gezichtsolie voor een strakkere huid, ideaal voor vette huid om poriën te zuiveren: voeg 6 druppels pompelmoes, 5 druppels tea tree en 4 druppels salie toe aan 50ml jojoba-olie, breng zachtjes aan op het gezicht

- Spijsvertering stimuleren: voeg 1 druppel pompelmoes toe aan een lepel honing om extra smaak te geven aan uw thee

Te combineren met:

bergamot, sinaas, rozemarijn, cederhout, basilicum, eucalyptus, limoen, patchouli.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het