Apivita Essence Pepermunt 10ml CNK 0901389

€ 12,10
€ 10,29

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van Pepermunt is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

In het Oude Griekenland en Rome werd pepermunt alom gebruikt in het dagelijkse leven. Dankzij de verkwikkende en verfrissende eigenschappen, en het vermogen om te helpen om lichamelijke en geestelijke spanning te verlichten, is pepermunt één van de meest bekende oliën bij aromatherapie. Pepermunt stimuleert en verheldert de geest en helpt bij de opname en verwerking van informatie. Pepermunt is één van de oudste en meest gebruikte kruiden om te helpen met een vlotte spijsvertering, en helpt bovendien hoofdpijn en ademhalingsproblemen te verlichten. Hiernaast kan pepermunt ook helpen de neusholte helpen vrij maken, en wordt dit dus vaak aangewend bij misselijkheid en sinusitis .

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: helpt tegen vette huid, acne, uitslag, vette haren, mee-eters, spataders

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt tegen zee- of wagenziekte, hoest, sinusitis, verkoudheden hoofdpijn, migraine, spijsverteringsproblemen, spier- en gewrichtspijn, jet-lag, mond- en tandvleesontstekingen, stimuleert de bloeddoorstroming, helpt vermoeide voeten, insectenbeten te verlichten, kan ook worden gebruikt als afweermiddel tegen insecten.

MENTALE KLACHTEN: helpt mentale spanning, stress, verwarring, woede, concentratieproblemen, geheugenverlies, zwakte en uitputting te verlichten.

Gebruiksvoorstellen:

- Als afweermiddel tegen muggen: voeg 6 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander

- Helpt tegen duizeligheid en reisziekte: sprenkel 2 druppels op een zakdoek en inhaleer

- Vermoeide en pijnlijke voeten helpen verlichten na een lange dag: voeg 5 druppels toe aan een voetbad

- Hulp bij verlichten van indigestie, spijsverteringsproblemen en misselijkheid: voeg een druppel toe aan een lepel honing of bruine suiker voor in de thee

- Helpt tegen hoofdpijn en migraine: voeg 2 druppels toe aan 5ml amandelolie en masseer nek en slaap

- Voor een frissere adem en bescherming van het gebit: voet 1 druppel toe aan een glas water en spoel de mond

Te combineren met:

eucalyptus, lavendel, rozemarijn, jeneverbes, bergamot, marjolein, limoen, tea tree.

Instructies voor veilig gebruik:

Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het