Apivita Essence Orange 10ml CNK 0901298

€ 9,90
€ 8,42

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van Sinaas ( Orange ) is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Voor de Chinezen stonden sinaasappelen symbool voor voorspoed en geluk, zij noemden de vrucht „gouden appels”. De warme, levendige geur van sinaas stond symbool voor onschuld en vruchtbaarheid. Voor ons helpt de frisse citrusgeur tegen depressies, angst en werkt dit net verkwikkend en verfrissend. Sinaas is ook ideaal voor de huid dankzij de rijkheid aan d-limoneen, een krachtig antioxidant dat het natuurlijke herstel van huidcellen stimuleert. Sinaas kan ingezet worden tijdens periodes van stress en zwaar mentaal of fysiek werk om de mentale en lichamelijke spanning te helpen verlichten.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: helpt met het verzachten van droge en oudere huid, vermindert eeltvorming en mondzweren

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt tegen spijsverteringsproblemen, verkoudheden, griep, vochtophouding, cellulitis en zwaarlijvigheid

MENTALE KLACHTEN: helpt met het verlichten van depressie, nervositeit, stress, angst, stimuleert de concentratie, zelfvertrouwen en verhogen van de energie.

Gebruiksvoorstellen:

- Voor energie, optimisme en enthousiasme: voeg 5 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander

- Om te helpen de dag te beginnen met energie en kracht: sprenkel 1 druppel op een natte spons en gebruik dit mede om het lichaam te wassen

- Ideaal voor kinderen te baden: voeg 2 druppels toe aan het badwater

- Luchtverfrisser: voeg 30 druppels toe aan 300ml water en verstuif

- Verzorgingscrème voor glans en stralende huid: voeg 7 druppels sinas en 6 druppels geranium toe aan 50ml wilde roos-olie, breng aan op gezicht en nek voor het slapen gaan

- Extra smaak voor zoete gerechten: voeg 4 druppels toe per 500g cake- of koekjesmix, voeg 2 druppels toe per liter ijs of sorbet.

Te combineren met:

kaneel, lavendel, rozemarijn, bergamot, limoen, pompelmoes,neroli, sandelhout.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het