Apivita Essence Lavendel 10ml CNK 0901371

€ 16,50
€ 14,03

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van Lavendel is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Lavendel werd door de Romeinen gebruikt om hun baden een aangename geur te geven. De naam lavendel stamt af van het Latijnse werkwoord „lavare” wat „wassen” betekent. Lavendel is ongetwijfeld één van de bekendste en zeker een onmisbare etherische olie. De heilzame werkingen van lavendel om te helpen bij een breed scala aan problemen, gaande van lichamelijke klachten als zweren, ademhalingsproblemen, spierpijn en hoofdpijn, tot de behandeling van mentale klachten zoals onrust, depressie en spanning. Lavendel helpt de emotionele balans te bewaren, voor helderheid en helpt kalmerend. Hiernaast helpt lavendel met revitaliseren en verjongen van de lichaamscellen, wat het een ideale hulp is bij brandwonden, insectenbeten en huidirritaties. Gebruik een druppel lavendel op uw hoofdkussen voor een kalmerende, vredige nachtrust.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: ideaal voor alle huidtypen, helpt tegen allergieën, zonnebrand, beschadigd haar (door haarkleuring en styling), spataders, eczeem en brandwonden

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt tegen verkoudheden, griep, hoest, koorts, ademhalingsproblemen, ischias, zee- of wagenziekte, misselijkheid, kolieken, insectenbeten, preventief tegen luizen, afweermiddel tegen insecten.

MENTALE KLACHTEN: helpt bij slapeloosheid, stress, nervositeit, depressie, stemmingswisselingen, paniekaanvallen, emotionele en mentale spanning en duizeligheid.

Gebruiksvoorstellen:

- Tegen angst, stress en slapeloosheid: voeg 5 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander

- Tegen hoofdpijn en migraines: breng een compress aan met 4 druppels lavendel

- Ontspanning na een stressvolle dag: voeg 6 druppels toe aan het badwater.

- Verlichting van brandwonden, kneuzingen, insectenbeten en huidirritaties: Breng 1-2 druppels onverdund aan op het probleemgebied

- After-sun behandeling: voeg 35 druppels toe aan 50ml calendula-olie, breng zachtjes aan op de blootgestelde gebieden

- Migraine: breng 2 druppels onverdund aan op de nek, slaap en voorhoofd

- Tegen angstaanvallen, intense stress: inhaleer direct van het flesje.

Te combineren met:

salie, geranium, limoen, eucalyptus, patchouli, roos, jasmijn, ceder, basilicum.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het