Apivita Essence Jeneverbes 5ml CNK 0901199

€ 14,30
€ 12,16

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van Jeneverbes is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Jeneverbes heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld bij vele besmettelijke ziekten, zo werd het bijvoorbeeld ingezet als behandeling tegen de pest tijdens de 15e en 16e eeuw. De houterige geur van jeneverbes helpt met verhelderen van de geest en helpt negatieve energie om te zetten. Jeneverbes helpt met het reinigen van lichaam en geest van gifstoffen en ongewilde gedachten en angsten. Wanneer gebruikt in bad of voor massage, helpt jeneverbes met het verlichten artritis en reuma , en is het ideaal om cellulitis en vochtophouding te helpen tegen gaan.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: helpt tegen vette huid en haar, acne, zuivert de poriën, behandelt spataders, haarverlies, roos en kan ook gebruikt worden als after-shave.

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt met ontgifting, anti-cellulitis, helpt tegen vochtophouding, artritis, reuma, rugpijn en zwaarlijvigheid.

MENTALE KLACHTEN: helpt tegen mentale en emotionele uitputting, stress, zwakte en jetlag

Gebruiksvoorstellen:

- Ontgifting, anti-cellulitis en lokaal vet: voeg 5 druppels toe aan 10ml amandelolie, masseer het probleemgebied

- Tegen vochtophouding, cellulitis, artritis en reuma: voeg 6 druppels toe aan uw badwater, of alternatief 5 druppels jeneverbes in combinatie met 3 druppels pompelmoes

- Luchtverfrissing en -zuivering: voeg 6 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander, of alternatief 3 druppels jeneverbes en 3 druppels eucalyptus

- Pijnlijke spieren en gewrichten: voeg 40 druppels toe aan 100ml amandelolie en masseer zachtjes

- Huishoudelijk reinigingsmiddel: voeg 10 druppels toe per 100ml water om keuken en badkamer te reinigen

- Tegen vet haar: voeg 35 druppels toe aan 100ml jojoba olie, breng aan op droog haar, masseer de hoofdhuid, laat 20 minuten intrekken, was daarna uw haar

Te combineren met:

lavendel, rozemarijn, limoen, geranium, pompelmoes, sandelhout, salie, cederhout, bergamot.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het