Apivita Essence Jasmijn 10ml CNK 0901348

€ 16,50
€ 14,03

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van Jasmijn is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Jasmijn heeft een erg uitgesproken geur, die intenser wordt na blootstelling aan de zon. Jasmijn wordt dan ook aanzien als de koning der etherische oliën. De bloesems produceren slechts een kleine hoeveelheid etherische olie, en worden typisch ‚s nachts geplukt. Jasmijn is vooral heilzaam op emotioneel vlak, en helpt bij het verbeteren van de gemoedstoestand, vermindert irritatie en helpt bij hypertensie. Jasmijn veroorzaakt een euphorische roes, werkt ondersteunend bij versterken van het zelfvertrouwen en optimisme. Hiernaast is jasmijn ook ideaal voor gezcihtsverzorging, vooral bij droge en gevoelige huid en tegen veroudering. Jasmijn prikkelt de zintuigen en wordt hierom ook vaak gebruikt als afrodisiacum of om een sensuele sfeer op te wekken.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: ideaal voor elk huidtype, vooral voor droge, gevoelige huid en tegen rimpels.

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt tegen weeën, PMS en menstruatiepijn.

MENTALE KLACHTEN: helpt tegen depressie, stress, spanning, stimuleert creativiteit en artistieke uitdrukking, kan ook gebruikt worden als afrodisiacum

Gebruiksvoorstellen:

- Gezichtsolie voor normaal-droge huid en behandeling tegen vroegtijdige huidveroudering: voeg 25 duppels toe aan 50ml jojoba-olie en breng aan op het gezicht. Bij voorkeur ‚s avonds gebruiken omwille van de kalmerende en ontspannende werking.

- Voor een sensuele, romantische en ontspannende sfeer: voeg 10 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander

- Tegen hypertensie en stress: voeg 10 druppels toe aan 10ml amandel- of kamille-olie, breng 2x daags aan op nek en schouders. Alternatief: voeg 10 druppels toe aan uw badwater.

- Extra zelfvertrouwen en emotionele balans op belangrijke momenten: inhaleer 2-3 druppels van een zakdoek.

Te combineren met:

roos, neroli, cederhout, marjolein, sinaas, patchouli, sandelhout, pompelmoes.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het