Apivita Essence Eucalyptus 10ml CNK 0901314

€ 9,90
€ 8,42

 ✚

8,42

Apivita Etherische Olie van Eucamiptus is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

De naam eucalyptus komt van de Griekse woorden „eu” &„kalyptos”, wat zich vertaalt als „goed bedekt”. De plant dankt zijn naam aan de manier waarop de bloembladen de eerste bloesems bedekken. Eucalyptus staat bekend voor zijn heilzame effecten op de luchtwegen, en helpt met ontstoppen van de neus. Eucalyptus helpt met versterken van het immuunsysteem, reiniging van het lichaam en op deze manier helpt het met bescherming tegen ziekten en virale infecties. Eucalyptus is aangeraden bij om verkoudheden, griep, keelpijn en hoest, maar kan ook gebruikt worden bij flauwte, verwarring en besluiteloosheid. Gebruik eucalyptus als luchtverfrisser om de lucht te zuiveren van microben en om uw ademhaling te vergemakkelijken.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: helpt tegen vette huid, acne, brandwonden.

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt bij ademhalingsmoeilijkheden, verkoudheden, hoest, keelpijn, koorts, hoofdpijn, lichamelijke vermoeidheid, artritis, spierpijn, houdt insecten weg, preventie tegen luizen.

MENTALE KLACHTEN: helpt tegen mentale uitputting, emotionele spanning, concentratieproblemen, stemmingswisselingen, woede uitbarstingen

Gebruiksvoorstellen:

- Lichaam beschermen tijdens algemene perioden van verkoudheden, koorts en hoest: voeg 2-3 druppels toe aan kokend water, ga boven de pot hangen, bedek het hoofd met een handdoek en adem diep in zolang het water stoomt. Als extra bescherming kan men de borst insmeren met 5 druppels eucalyptus opgelost in 10ml calendula-olie.

- Lucht reinigen wanneer iemand in huis verkouden is: voeg 8 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander.

- Afweermiddel tegen insecten: voeg 4 druppels eucalyptus en 3 druppels citronella toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander

- Neus ontstoppen: inhaleer 1 of 2 druppels recht van het flesje.

- Spierpijn: voeg 5 druppels eucalyptus toe aan 10ml amandelolie en masseer het probleemgebied

Te combineren met:

jeneverbes, lavendel, marjolein, tijm, limoen, rozemarijn, pepermunt, pompelmoes, cederhout.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Ingrediënten

Essentiële olie van Eucalyptus globulus (Eucalyptus globulus)

Dosering:

Oraal: 1 druppel/inname, 3 à 5 keer/dag

Huid: 1 druppel lokaal of meerdere druppels verdund in een Plantaardige Olie.

Verstuiving: Neen.

Opgelet, te vermijden bij astma

Inhoud

10 ml

Bewaring

*bij kamertemperatuur bewaren

*buiten het zicht en het bereik van kinderen bewaren

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het