Apivita Essence Citroen 10ml CNK 0901322

€ 9,90
€ 8,42

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van Limoen ( Citroen) is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Reeds bij de Romeinen stond de limoen bekend als hulpmiddel tegen velerlei kwalen, en als tonic voor het lichaam. De godin van de jeugd Juventas werd dan ook vaak in verband gebracht met deze vrucht. De limoen staat symbool voor jeugdigheid, zowel als hulp tegen mentale kwalen, zoals concentratieproblemen, geheugenverlies en besluiteloosheid, als hulp tegen fysieke kwalen, zoals haarverlies, dunner haar en nagels. Hiernaast is limoen ook erg effectief als hulp tegen bacteriën en virussen wat dit een ideaal reinigingsmiddel maakt. Gebruik limoen op uw werkplaats om te helpen met een verhoogd concentratieniveau en mentaal optimaal te functioneren.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: Helpt bij vette huid en haar, doffe huid, acne, cellulitis, helpt met de vermindering van roos, stimuleren van de haargroei, versteviging van de nagels en verzachten van insectenbeten

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt tegen verkoudheden, keelpijn, hoofdpijn, sinusitis, stimuleert de bloeddoorstroming, vermindert spataders, helpt bij ontgifting, verbetering van de vertering, verlichting van algemene uitputting, spanning en zwaarlijvigheid.

MENTALE KLACHTEN: helpt bij depressie, concentratiestoornissen, stimuleert het geheugen, helpt bij besluiteloosheid en mentale spanning.

Gebruiksvoorstellen:

- Stimuleer uw focus, geheugen en productiviteit: voeg 6 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander, of alternatief 4 druppels limoen, 2 druppels basilicum en 2 druppels rozemarijn.

- Stimulerende en verkwikkende massage: voeg 20 druppels limoen en 15 druppels rozemarijn toe aan 100ml amandelolie en masseer het hele lichaam

- Voor sterke, gladde en glanzende nagels: voeg 5 druppels limoen toe aan 10ml jojoba-olie en masseer het nagelbed

- Vaatwasmiddel (vooral na maaltijden met vis): breng 1-2 druppels aan op uw afwasspons

- Luchtverfrisser en algemeen reinigingsmiddel: voeg 10-15 druppels toe aan 100ml water, verstuif op te reinigen oppervlakten

- Voeding: voeg 4 druppels toe aan 500g cake- of koekjesmix

Te combineren met:

lavendel, eucalyptus, jeneverbes, neroli, sinaas, salie, cederhout, rozemarijn.

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het