Apivita Essence Bergamot 10ml CNK 0901306

€ 14,30
€ 12,16

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Apivita Etherische Olie van BERGAMOT is een 100% natuurlijke, biologische etherische olie.

Bergamot wordt gebruikt als natuurlijk antidepressivum, en helpt emotionele en lichamelijke spanning door zijn ondersteunende werking bij stress en angst. Bergamot helpt met het verbeteren van het humeur, optimisme en kracht, vooral tijdens perioden van spanning en stimuleert de productiviteit. Tijdens perioden van stress of depressie kan bergamot je helpen kalmeren.

De naam Bergamot komt voor uit het Turkse woord „beg-armudu”, wat „de peer van de prins” betekent.

Te gebruiken bij:

SCHOONHEID: helpt bij acne, vette huid en haar, kan dienst doen als deodorant.

LICHAMELIJKE KLACHTEN: helpt bij keelpijn, eetstoornissen, indigestie, ontstekingen in de mond, vermoeidheid, zorgt voor een frissere adem

MENTALE KLACHTEN: helpt tegen angst, depressie, zwaarmoedigheid, stress, verdriet, emotionele spanning.

Gebruiksvoorstellen:

- Negatieve gedachten en angst verdrijven: voeg 5 druppels toe aan uw luchtverfrisser of los op met water in een keramische brander

- Begin je dag met een positieve ingesteldheid: na het douchen, voeg 1 druppel toe aan een natte spons en wrijf hiermee over uw lichaam.

- Depressie en extreme angst helpen verminderen: voeg 20 druppels toe aan 50ml amandel- of kamille-olie en masseer hiermee nek en schouders, of het hele lichaam.

- Vredige nachtrust tijdens periodes van emotionele spanning: doe 1 druppel bergamot op uw kopkussen of inde buurt hiervan.

- Frisse adem: Los 1 druppel op in een glas water en spoel hiermee uw mond.

Te combineren met:

geranium, lavendel, neroli, ceder, limoen, jeneverbes, sandelhout

Instructies voor veilig gebruik:

- Vermijd oogcontact met etherische oliën. Indien dit toch gebeurt, grondig spoelen met water.

- Extern gebruik: enkel voor uitwendig gebruik, tenzij anders aangegeven in de instructies, door een dokter, apotheker of gespecialiseerd aromatherapeut

- Gevoeligheid of allergische reacties: Test voorafgaand het product op een klein gebied van de huid gedurende een periode van 24 uur. In geval van irritatie, vermijd gebruik van dit specifiek product.

- Fotosensitiviteit: Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank na gebruik van uw gepersonaliseerd product als dit product één of meerder van volgende etherische oliën bevat: bergamot, limoen, pompelmoes, sinas of citronella.

- Zwangerschap en borstvoeding: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg eerst uw arts of apotheker voor u etherische oliën gebruikt.

- Kinderen: Aanbevolen recepten zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Veel etherische oliën zijn ongeschikt voor kinderen en dienen 2x tot 4x harder verdund te worden dan voorgeschreven voor volwassenen.

- Onverdunde etherische oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht, tenzij anders aangeduid.

- Wij raden aan niet meer dan de totale hoeveelheid druppels etherische oliën te gebruiken dan aangegeven op de recepten.

Instructies voor opslag:

- Pure Etherische oliën zijn brandbaar: hou deze uit de buurt van vuur. Bewaar ze in een donkere, koele ruimte.

- Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het