Corega Schuim Fresh Cleanse 125ml CNK 2511772

€ 5,49
€ 4,39
20% (€ 1,10)

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Corega Fresh Cleanse

Dagelijkse gebitsprotheseroutine: Fresh Cleanse
U bent waarschijnlijk gewend om iedere dag een tandenborstel met tandpasta te gebruiken, en wellicht denkt u dat dit ook goed is voor uw nieuwe tandprothese. Niet echt. Eigenlijk raden wij alle dragers van een tandprothese met klem aan om te stoppen met het gebruik van normale tandpasta op hun tandprothese!
Tandpasta bevat schuurmiddelen die krassen kunnen maken in uw nieuwe tandprothese, waardoor bacteriën zich makkelijker kunnen hechten en groeien. En bacteriën zijn de oorzaak van een slechte adem.
Dus wat moet u doen voor uw dagelijkse routine?
Spoel en borstel uw tandprothese na elke maaltijd. Gebruik een zachte gebitsborstel die uw tandprothese reinigt zonder het acryl te beschadigen. Gewone tandpasta kan microscopisch kleine krasjes veroorzaken die een schuilplaats bieden aan bacteriën. Bovendien zorgt Fresh Cleanse ervoor dat uw tandprothese tot wel vijf uur lang fris blijft aanvoelen. Het is eenvoudig te gebruiken, gewoon pompen, borstelen en afspoelen! Corega Fresh Cleanse kunt u twee keer per dag of vaker gebruiken om dat frisse gevoel te houden. Onthoud: behandel uw tandprothese boven een wasbak half gevuld met water. Dit helpt uw tandprothese te beschermen als u het laat vallen. Gebruik Corega Fresh Cleanse niet in uw mond.
Dagelijkse routine: diepe reiniging
Moet u borstelen, weken, of beide, als onderdeel van uw dagelijkse gebitroutine? Iedere dag borstelen én weken is gewoon beter om uw tandprothese schoon en fris te houden dan alleen borstelen of alleen weken. Onthoud ook dat het belangrijk is om producten te gebruiken die speciaal bedoeld zijn voor uw tandprothese. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat borstelen en weken verschillende voordelen bieden. Aan het eind van de dag helpt borstelen om:
Ervoor te zorgen dat tandplak verwijderd wordt
Etensresten te verwijderen die met weken alleen niet verdwijnen
Laat nadat u met een tandenborstel en Fresh Cleanse heeft geborsteld, uw tandprothese weken in de oplossing. Spoel na het weken uw tandprothese af met stromend water. Plaats geen tabletten of tabletoplossing in uw mond. Dit diep reinigende proces zal helpen om vlekken te verwijderen, 99,9% van geurveroorzakende bacteriën doden en effectief tandplak en geurveroorzakende aanslag verwijderen. Corega dringt zelfs door in spleetjes om voedselresten te verwijderen die achterblijven bij borstelen. Bewaar uw tandprothese altijd in water om te verhinderen dat het uitdroogt. En vergeet uw tandprothese niet af te spoelen en te drogen alvorens het weer in te doen. Vergeet niet om, bij het reinigen van uw tandprothese, ook uw overgebleven tanden en tandvlees te reinigen. Goede mondverzorging is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse gebitsroutine.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het