Miradent Tong-clin Gel/tongschraper CNK 2276061

€ 13,26
€ 11,27
15% (€ 1,99)

 ✚

11,27

Dankzij twee unieke elementen, de Tong-Clin De Luxe Tongreiniger® en de Tong-Clin Gel®, biedt de set de ideale oplossing voor het doelmatig, gemakkelijk en pijnloos verwijderen van tongplak.

Eigenschappen

Een onaangename mondgeur komt vaak door bacterieaanslag op de tong, beter bekend als tongplak of ook een wit beslagen tong. Door deze aanslag wordt de balans in de mond verstoord en neemt de aanslag op de tanden en de kiezen toe. De Miradent Tong-Clin Set biedt je een uiterst effectieve en pijnloze oplossing en is gemakkelijk en comfortabel in gebruik.

Om verschillende redenen (hygiëne, te lange borstels, kokhalzen) is een traditionele tandenborstel niet geschikt om de tong te reinigen. Een traditionele tongschraper "schraapt" je tongplak eraf, dit kan de tong kwetsen, vaak met kokhalzen als "bijwerking".

Dit is bij de Miradent Tong-Clin Set helemaal anders! De Miradent Tong-Clin Gel weekt het tongplak als het ware los en de Miradent Tong-Clin Deluxe Tongschraper is ergonomisch voorgevormd en helpt zo kokhalzen voorkomen.

Voordelen:

  1. De gel werkt in de diepte• Salie – ontsmettend• Kamile – ontstekingsremmend• Calendula – verzachtend• Zinkchloride – geurbindend

  2. Tongborstel-schraper • Breed borstel vlak • Afgeronde schraper • Ergonomisch handvat

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het