Urgo Aphtes & Aften Filmogel 10ml

Urgo Aphtes & Aften Filmogel 10ml

Urgo
Normale prijs
€10,00
Aanbiedingsprijs
€10,00
Normale prijs
Inclusief BTW
Uitverkocht Vendu Ausverkauft Sold out
Eenheidsprijs
per 
Afbeelding in Gallery-weergave laden, Urgo Aphtes & Aften Filmogel 10ml

Urgo Aphtes & Aften Filmogel 10ml

Urgo

€10,00

ipv €12,50

Gratis levering vanaf €49 in België
Verzendkost berekend bij afrekenen, gratis in België vanaf €49

Meer informatie

Samenstelling

Dérivé cellulosique, acide minéral, acides carboxyliques, alcool, eau, arôme, sucraloseFlacon de 6ml Spatule (application précise)

Indicaties

Gebruik het product niet wanneer u allergisch bent voor salicylaatderivaten.In afwezigheid van studies bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, wordt het gebruik van het product afgeraden bij deze doelgroepen.

Gebruik

Veeg de spatel af aan de rand van het flesje.Breng de resterende hoeveelheid aan met het uiteinde van de spatel om de aft of laesie volledig te bedekken. Laat het product ongeveer tien seconden drogen en sluit dan de mond: er wordt een zichtbare film gevormd. Als de film de aft of de laesie niet volledig bedekt, herhaalt u de toepassing. Herhaal de behandeling zo vaak als nodig, tot 4 keer per dag, bij voorkeur voor de hoofdmaaltijden, totdat de wond volledig is genezen (3-5 dagen). Zolang de film zichtbaar is hoeft u het product niet opnieuw aan te brengen. De hygiëne van het product wordt gegarandeerd door de samenstelling. U hoeft de spatel dus niet te reinigen na gebruik.

CNK: 2256550
Belgische webshop Belgisch
Snel geleverd Snel geleverd
Klantentevredenheid van 4,2/5 4,2/5