Synofit Gewrichten 400ml CNK 3272895

€ 99,95

 ✚

99,95

Synofit kan u helpen om de gewrichten soepel te houden. Twee belangrijke ingrediênten zijn Curcumine en Zwarte bes-blad.
Curcumine en Zwarte bes-blad
Curcumine is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma. Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen. Synofyt maakt gebruik van sterk, geconcentreerde, zuivere Bio-curcumine van hoge kwaliteit. De actieve stoffen in zwarte bes-blad hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten.

Groenlipmossel, vitaminen en minerealen
Grioenlipmossel is een schaaldier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw-zeeland. Synofit bevat 100% Groenlipmossel in een vloeibare gestabiliseerde vorm. Groenlipmossel bevat van nature Omega-3 vetzuren, furaanvetzuren en Glucosamine- en Chondroïtinesulfaat.
Synofit bevat vitamine C, wat een normale werking van het immuunsysteem ondersteunt en helpt bij het behoud van gezond kraakbeen. Verder bevat Synofit kleien hoeveelheden vitamine D3 en Calcium. 
Gebruik:
2x daags 5ml ('s ochtends en 's avonds) 1/2u voor de maaltijd gedurende 40-80 dagen. Als uw gewrichten na deze periode soepel en comfortabel aanvoelen kan u overschakelen naar 2x daags 2,5ml of 1x 5ml.
Inhoud:
400 ml

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het