Sportscontrol Recup Gold Exotic 6 Zakjes  CNK 2681104

€ 23,15
€ 17,36
25% (€ 5,79)

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

SportsControl Recup Gold is een hoog-kwalitatieve calorie-rijke recuperatiedrank (363 kcal per 750 ml) op basis van koolhydraten, PeptoPro en leucine. Smaak: exotic
Kenmerken:
- Professionele recuperatiedrank
- Ideale mix van koolhydraten, gehydrolyseerde eiwitten (PeptoPro) en leucine (BCAA)
- Stimuleert spierherstel
- Stimuleert opbouw koolhydraten en eiwitten in de spier
- Snelle recuperatie na intensieve duur- en krachttrainingen
Gebruik:
SportsControl Recup Gold is een hersteldrank en wordt dus per definitie ingenomen na de inspanning, nooit voor of tijdens inspanning. De 'timing' van de inname is erg belangrijk. Aangezien de spieren vlak na een inspanning het meest vatbaar zijn voor een snelle opname van glucose en aminozuren, en stimulering hiervan door insuline, wordt SportsControl Recup Gold bij voorkeur ingenomen vlak na de inspanning, bijvoorbeeld gespreid over de eerste 15 a 30 min recuperatie. Hoe langer het interval tussen het einde van de inspanning en de inname van de hersteldrank, hoe kleiner de impact op het spierherstel. Na inname van SportsControl Recup Gold, kan de recuperatie desgewenst verder bevorderd worden door gebruik van onze andere sportdranken SportsControl 2Win en/of SportsControl WinErgy. In geval van ernstige dehydratatie is ook gebruik van SportsControl O.R.S.4Sport aangewezen. Sporters die bezig zijn met een periode van creatine oplading kunnen na intensieve trainingen de inname van creatine laten verlopen via SportsControl Creatine Recovery, een combinatie van SportsControl Creatine Recovery en Creapure.
Inhoud:
6 zakjes van 97 gram

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het